top of page

5 en çok satan oyunlar.

Merahaba arkadaşlar. Bu gün sizlere en çok satan 5 oyunu tanıtıcam.

  • 1. Minecraft



Satışları: 200 M

Piyasaya sürülme tarihi: 18 Kasım 2011

Üreten: Mojang

Paylaşan: Mojang, Xbox Game Studios, Sony Computer Entertainment


Minecraft arkadaşlarınızla veya yalnız oynaya bileceyiniz ve tavsiye edilir mükemmel bir oyun. Oyun sizlere Survival ve Creative modlarını sunuyor. Survival modunda canınız ve açlığınız olur ve hayatda kalmaya çalışmalısınız. Creative modunda ise canınız veya açlığınız yok ve istediyiniz bloku edine, kullana bilirsiniz. Creative mod sizin becerilerinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.

  • 2. Super Smash Bros Ultimate



Satışları: 20 M

Piyasaya sürülme tarihi: 7 Aralık 2018

Üreten: Bandai Namco Studios Sora ltd

Paylaşan: Nintendo


Super Smash Bros Ultimate Nintendo tarafından piyasaya sürülmüş bir oyun. Bu oyunda Mario, Prenses Daisy, Ridley ve başka karakterleri seçerek 8 kişi arasında geçirilen arena savaşından zafer kazanmalısın.

  • 3. Spider-Man



Satışları: 20 M

Piyasaya sürülme tarihi: 7 Eylül 2018

Üreten: Insomniac Games

Paylaşan: Sony Interactive Entertainment


Yalnız Playstation platförmünde oynana bilinen bu oyunun kahramanını hepimiz tanıyoruz. Açık dünya gibi oynanıla bilen oyun New York şehrinde geçiyor. Size verilen güçlerle düşmanlarınızı mahv edib şehri kurtarmalısınız.

  • 4. Grand Theft Auto V



Satışları: 64.29 M

Piyasaya sürülme tarihi: 17 Eylül 2013

Üreten: Rockstar North

Paylaşan: Rockstar Games


Hepimizin bildiyi oyun olan GTA (Grand Theft Auto) V hem tek oyunculu. hem de çok oyunculu oynana biliyor. Açık dünya oyunu olan bu oyunda size 3 karakter (Michael, Franklin ve Trevor) sunuluyor ve her birinin görevlerini yerine getirerek oyunu bitire bilirsiniz. Oyun Los Angeles şehrinde geçiyor.

  • 5. Red Dead Redemption II



Satışları: 36 M

Piyasaya sürülme tarihi: 26 Ekim 2018

Üreten: Rockstar Studios

Paylaşan: Rockstar Games


Bir çok ödüle layık görülen bu oyun Cowboy devrinde geçiyor. Açık dünya oyunu olarak size hem tek oyunculu, hem de çok oyunculu seçeneklerini sunuyor. Oyunda sizin farklı görevleriniz var ve bu görevleri yerine getirirken bazı düşmanları mahv etmeniz gerekir.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page